Nord Insuretech Group

Pressmeddelanden

Tillbaka
VD OCH KONCERNCHEF SOFIA NILSSON LÄMNAR NORD INSURETECH GROUP AB
27 Mar, 2024, 04:30 PM

Nord Insuretech Group AB ("Nord") meddelar idag att VD och koncernchef Sofia Nilsson har informerat styrelsen om sitt beslut att lämna bolaget för andra utmaningar. Sofia Nilsson kommer att arbeta kvar på Nord fram tills slutet på maj. Styrelsen inleder omedelbart processen för att rekrytera en efterträdare.

Under sin tid i Nord har Sofia Nilsson haft en betydande inverkan på bolagets utveckling. I hennes meddelande till styrelsen uttryckte Sofia Nilsson: "Det har varit ett svårt beslut att fatta, och jag är tacksam för de möjligheter till tillväxt och utveckling som jag har upplevt under min tid här. Jag ser en otrolig potential i Nord, och jag är oerhört stolt över den passion, engagemang och kompetens som finns här. Jag är djupt tacksam för att ha fått leda Nord under min tid som VD, och jag är övertygad om att bolaget är väl rustat att fortsätta sin utveckling framåt."

Kim Mikkelsen, ordförande för Nord, kommenterade Sofia Nilssons avgång: " Vi respekterar och beklagar Sofia Nilssons beslut att lämna Nord. Vi är tacksamma för hennes insatser för bolaget. Hon har gjort en fantastisk insats som VD. På styrelsens vägnar vill jag rikta ett tack till Sofia för hennes värdefulla bidrag till Nord och önska henne all lycka till framåt.”

Bolaget kommer att omedelbart inleda processen för att hitta en lämplig efterträdare för rollen som VD och koncernchef för Nord med målet att säkerställa en smidig succession.