Nord Insuretech Group

Press releases

Back
VD:s brev till aktieägarna
1 Dec, 2023, 04:30 PM

Kära aktieägare,

December är här och på söndag tänds det första adventsljuset. Ett magiskt tillfälle att stanna upp och reflektera över året som gått. Vi har haft ett intensivt och framgångsrikt år, och nu ser vi fram emot att göra det absolut bästa av december månad.

Först och främst vill jag tacka er för det stöd och förtroende ni visat oss under detta händelserika år. Vi går nu vidare med ny energi och ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda.

Under den gångna månaden har vi intensifierat integrationsprocessen med Digisure och jag är nöjd att rapportera att sammanslagningen av våra team har utvecklats över förväntan. Den smidiga övergången har möjliggjort en snabb och effektiv utbyte av kunskap och expertis mellan våra respektive enheter. Vi har framgångsrikt skapat en arbetskultur där idéer flödar fritt och där varje individ, oavsett tidigare tillhörighet, känner sig viktig för vårt gemensamma mål.

Det är upplyftande att se hur våra två team integreras och delar kunskap på ett sätt som ger mervärde åt varje individ och stärker vår kollektiva kapacitet. Denna enhetliga approach kommer att vara avgörande när vi fortsätter att driva på innovation, möta marknadens krav och förbli pionjärer inom vår bransch. Vi ser fram emot att bygga vidare på dessa framsteg och fortsätta vår resa tillsammans som Nord Insuretech Group.

Samtidigt som vi fokuserar på integrationen har vi också tagit ytterligare steg för att utveckla vår produktportfölj. Vi ser fram emot att introducera nya och förbättrade lösningar som kommer att ge mervärde för våra kunder och partners och stärker vår konkurrenskraft.

För att avsluta detta år på bästa sätt fortsätter vi att omfamna innovation, främja närmare samarbeten med våra partners och sträva efter att erbjuda kunderbjudanden i toppklass och tillsammans utforska nya möjligheter och skapa ännu mer värde för våra gemensamma kunder. Vi har stora planer för det kommande året och ser fram emot att dela våra framsteg med er.

För mer information eller frågor, tveka inte att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.
Tack för ert förtroende och stöd.