Nord Insuretech Group

Press releases

Back
VD:s brev till aktieägarna
1 Sep, 2023, 12:00 PM

Kära aktieägare,  

Sensommaren är här och höstens projekt är redan i full gång. Vi har publicerat delårsrapporten för det första halvåret och för att erbjuda ytterligare insikt har vi också delat rapportkommentarer genom en kort intervju som ni hittar länkad längst ner i detta brev. 

Under den gångna månaden har vi sett ytterligiare bevis på att våra ansträngningar burit frukt. Efter lanseringen den 1 augusti har vi framgångsrikt sålt våra första livförsäkringsprodukter. Vidare hade vi under månaden glädjen att meddela vårt nya partnerskap med Duvi. Detta samarbete gör det möjligt för oss att utöka vår produktportfölj med pensionsprodukter. Detta stärker inte bara bredden av vårt erbjudande utan är också ett tydligt kvitto på att arbetet med nya partners och samarbeten fortskrider med positiva resultat. 

Vi fortsätter arbetet med att optimera vår verksamhet och effektivisera våra interna processer inom hela koncernen. Vår personal är kärnan i våra framsteg, och vi är stolta över det engagemang och den expertis de bidrar med. Deras passion och hårda arbete är grundläggande för vår kontinuerliga framgång. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som främjar kreativitet och samarbete, och detta återspeglas i de framsteg vi ser. 

Intervjun finns att se genom Direkt Studios youtube kanal; 
https://youtu.be/prFmepK9vu4 

Tack för ert fortsatta förtroende och stöd. Vi ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa mot nya framgångar.